Home
Despre noi
Departamente
Contact
MBCAL logo
 

EPILARE DEFINITIVA - PROCEDEU REVOLUTIONAR
Epilarea definitiva nu mai este de mult timp doar o moda. Tot mai multe femei din Romania apeleaza la centrele ( MBCAL ) specializate pentru a scapa de parul nedorit din diferite zone ale corpului.

Este un tratament costisitor, dar rezultatele sunt pe masura. Femeile care recurg la acest procedeu sunt pe deplin multumite, mai ales de faptul ca au uitat de stresul epilarii la fiecare cateva zile sau saptamani. Lumina pulsata este un instrument cu adevarat revolutionar si poate acoperi suprafete de pana la 9 cm2 de piele

Profesionistii din domeniu ( MBCAL ) sunt doctori si operatori de epilare definitiva, care aplica tratamentul in functie de fiecare persoana in parte. Numarul de sedinte este determinat stiintific. In general sunt necesare patru sedinte pentru un tratament.

Eficienta tratamentului depinde in primul rand de caracteristicile fiecarei persoane: metabolism, nivel hormonal, tipul firului de par, numarul de foliculi pilosi.

Ciclul firului pilos are trei faze. In prima faza (Faza Anagena ) apare cresterea firului de par, in faza doi ( Faza katagena ) involutie si apoi a treia faza ( Faza Telogen ) este cea latenta.

 

MAI MULT
▪ Inapoi la Departamente
▪ Afla cum ne poti contacta
▪ Preturi pentru epilare definitiva

▪ Afla totul despre mifepristona (Mifepristona)

PREZENTARE PDF 1
PREZENTARE PDF 2


     MEDICAL BUSINESS & CONSULTING APARATE LASER SRL CALEA VICTORIEI 142-148 BUCURESTI CONTACTEAZA-NE ACUM!

  HOME | DESPRE NOI | DEPARTAMENTE | CONTACT